Namn / text smycken

 

 

Långt silverpläterat halsband med valfri bokstav i plexiglas 35mm, bokstaven kan du få i svart, frostat, rött eller klart. Du kan också välja till en pärla eller berlock. Längd efter önskemål.

159kr

 

 

Halsband med silverpläterad kedja, ring ca 20mm med plats för 2-3 ord/namn, kan tryckas på båda sidorna, med eller utan pärlor.

230kr

Halsband med silverpläterad kedja, ring 30mm med plats för 3-4 ord/namn, kan tryckas på båda sidorna, med eller utan pärlor, i exemplet ovan en rosa kristalldroppe och ett glashjärta.

260kr

 

Namn/text bricka med karbinhake. Perfekt att hänga på en kedja eller smycke du redan har.
Storlek 30mm, plats för ca 12 tecken.

149kr

 

Plexiglashjärtan 57mm med plats för 2-3 namn/ord.

Hänge + silverpläterad kedja

169kr

 

 

Halsband med silverpläterad kedja och en plexiglasring med texten MORMOR FARMOR samt en skyddsängel av kristallpärlor. Längd ca 45cm.

159kr

Halsband av glaspärlor i naturtoner och kristallpärlor, låset är silverpläterat och hänget är av plexiglas med texten AMOR, VINCIT, OMNIA. Längd ca 40cm.

169kr

 

Silverpläterat halsband med plexiglashjärta med texten "Du vet väl om att du är värdefull". Längd ca 40cm.

179kr

Silverpläterat halsband med hjärta med texten "it´s the little things that make life big". Längd ca 40cm.

Såld

 

Halsband av fina rosa glaschips, stort silver lås och ett plexihänge med texten: Älska mig mest när jag förtjänar det minst för då behöver jag det bäst. Längd ca 40cm, men kan justeras efter önskemål.

220kr

Halsband med svart metallkedja, ett Agat (halvädelsten) hjärta och ett plexiglashänge med texten STOLT MAMMA. Längd ca 45cm.

159kr

Med egen text på hjärtat (plats för 2 ord/namn)

179kr

Silverpläterad kedja med 3 hjärtan med texten Two Persons, längd ca 19cm.

139kr